BOSS
Realforni Benelux
HOOGWAARDIGE ROTATIE-OVEN
GAS- OF DIESELOLIEGESTOOKT MET WARMTEWISSELAAR AAN DE BOVENZIJDE
ONBERISPELIJK BAKKEN VAN ELK PRODUCT
COMPACTE AFMETINGEN EN ONDERHOUD VAN VOREN
OVERVLOEDIGE STOOMPRODUCTIE
VERFIJND EN ERGONOMISCH ONTWERP

Roterende convectieoven van de nieuwe generatie met hoge prestaties. Geschikt voor het bakken van brood en gebak; bijzonder geschikt voor delicate producten dankzij de aanzienlijke luchtstroom met lage snelheid door de bakkamer.

Volledig roestvrijstalen constructie aan de binnenkant, warmtewisselaar bovenin de kamer en ventilatie met twee waaiers voor een hoog thermisch rendement.

Uiterst compacte afmetingen van de oven en mogelijkheid om meerdere ovens te groeperen aangezien het onderhoud via de voorzijde van de oven gebeurt.

Krachtige en efficiënte stoomoven met drie waterinlaten, geplaatst in het midden van de luchtstroom om een continue stoomproductie te garanderen, zelfs bij korte intervallen. Alle onderdelen zijn gemakkelijk van binnenuit te verwijderen voor reiniging of snelle vervanging.

Voorpaneel in AISI 304 staal voor een maximale levensduur. Isolatie met drie lagen steenwol en roestvrijstalen bekleding.

Onderste platform met kogelkoppeling als standaard, trolleys met bovenste koppeling op aanvraag. Automatische stoomafvoerklep als standaard.

Op verzoek kan de oven worden uitgerust met een rookgasafvoer aan de achterzijde in plaats van aan de bovenzijde.

Optionele “Touch” bediening met 7″ kleuren LCD en capacitief touch screen biedt de mogelijkheid om bakprogramma’s en automatische ontstekingstijden in te voeren; op verzoek kan de ventilatorwerking worden gemoduleerd en geprogrammeerd door een omvormer.

Boss Panorama