Vaporeal
Realforni Benelux
STOOMPIJPOVEN HEAVY SERIES
ZELFS GESCHIKT VOOR GROTE DEEGSTUKKEN
WERKING OP HOUT, GAS, BRANDSTOF OF PELLETS
AANBEVOLEN VOOR INTENSIEVE EN AUTOMATISCHE PRODUCTIES
OVERVLOEDIG STOMEN
GELIJKMATIG BAKKEN

Kenmerken

Stoompijpoven met dubbele pijp Ø27 voor boven- en bakbodem, drievoudige rooklus, dikke vuurvaste stenen in het onderste gedeelte en laterale en bovenste cementstromen, voor een perfecte isolatie van warmte en stoom.

Frontale oven rechts voor de installatie van een gas- of dieselbrander en rookafvoer links achteraan met manueel rolluik. Ovenconstructie aan de linkerzijde op aanvraag.

Voorkant van de oven gemaakt in 304 roestvrij staal met gebalanceerde en verwijderbare ramen en verlichtingslampen in de etages.

Hoogte van de ovenkamer voor oven met 3 etages 21 cm; voor oven met 4 etages 18, 18, 18 en 21 cm.

Stoommachine onderin de oven boven de rookkanalen.

Bedieningspaneel verwisselbaar aan de linker- of rechterkant (keuze tijdens de installatie) met temperatuurregeling, baktijd, stomen zonder timing met magneetkleppen, afzuiging van de kap, verlichting van de kamer en reservethermostaat.

Kap met verwijderbaar rooster en stoomafvoer.

Isolatie gemaakt met steenwol. Zijdelings paneel van roestvrij staal en bovenkap van gegalvaniseerd ijzer

1.A – Standaard bedieningspaneel met digitale hitteregelaar, timer voor baktijd en knoppen voor stoomtoevoer. In het onderste gedeelte bevindt zich een mechanische thermostaat die het mogelijk maakt om te blijven werken, zelfs als de hoofdhitteregelaar uitvalt.

1.B – B4c 15.30

+ Zijdelingse oven voor vaste brandstof

+ Zijdelingse inspectiedeur voor het reinigen van kanalen