MR-2
Realforni Benelux
STATISCHE ELEKTRISCHE OVEN GEMAAKT VAN MODULAIRE ELEMENTEN
VOLLEDIG ONAFHANKELIJKE MODULAIRE ELEMENTEN
GESCHIKT VOOR HET BAKKEN VAN BROOD, GEBAK EN PIZZA
ROESTVRIJSTALEN ETAGES
COMPACTE AFMETINGEN EN LAAG STROOMVERBRUIK
BREED SCALA AAN BAKSTEENAFMETINGEN EN ACCESSOIRES

De “Pizza 4” en “Pizza 6” versies zijn de beste die u zich kunt wensen voor een perfect bakresultaat, vooral voor pizza, waarvoor zeer hoge temperaturen vereist zijn.

De verhoogde elektrische weerstand en de met vuurvast materiaal beklede bakkamers zorgen voor constante resultaten, zelfs bij zeer intense werkpieken.

Het grote thermische vliegwiel dat door het extra vuurvaste materiaal wordt gevormd, maakt het mogelijk hoge temperaturen te handhaven en compenseert het voortdurend openen van de deur als gevolg van de korte baktijd.

Bij deze versie kan de temperatuur oplopen tot 500 °C om een grote productiviteit en prestaties te garanderen.

Op deze modellen is het niet mogelijk om de steamers toe te voegen